Repatrierea decedaților în Moldova

Dacă persoana dragă a murit în străinătate, specialiștii noștri vă pot ajuta cu transportul cadavrului în Moldova.

Repatrierea decedatului este un proces complex, care necesită nu numai disponibilitatea unui automobil pregătit și a specialiștilor calificați, ci și soluționarea multor probleme birocratice. Fiecare țară are specificul său de pregătire a documentelor și, fără ajutorul nostru, acest lucru vă poate lua câteva săptămâni.

Având o experiență vastă în repatrierea decedaților în Moldova, angajații Funerare.md vor întocmi rapid toate documentele, vor asigura transportul adecvat și vor transporta  cadavrul în cel mai scurt timp posibil la locul de destinație

Efectuăm repatrierea decedaților din Rusia, Ucraina și alte țări CSI, precum și din țările UE: Italia, Marea Britanie, Germania, Franța, Polonia, Spania, Portugalia etc.

Sunați-ne la numărul de telefon 068 303 503 (Viber, What's App, Telegram) și agentul nostru vă va furniza toate informațiile necesare cu privire la transportul decedaților din străinătate.

De ce să alegeți serviciile noastre?

Pentru că vă suntem alături cu:

Cost 0
repatriere decedaţi

Putem efectua repatrierea persoanei dragi la costuri 0 pentru dumneavoastră, dacă persoana decedată a fost titulara unei poliţe de asigurare de viaţă. Noi ne vom ocupa de toate formalităţile şi ne vom recupera cheltuielile direct de la asigurator.

Promptitudine și
profesionalism

Promtitudinea este unul dintre punctele noastre forte. Logistica și personalul nostru cu experiență în domeniu ne permit întocmirea tuturor actelor necesare și efectuarea serviciului de repatrieri decedați într-un timp foarte scurt, cu maxim de profesionalism.

Prețuri
accesibile

Vă punem la dispoziție serviciul de repatriere la prețuri avantajoase. Costul este calculat pe loc, individual, luând în calcul: numărul de kilometri, costuri pentru obținerea documentelor, îmbălsămarea, manipularea, depozitarea la camera frigorifică etc.

Transport
funerar

Vă asigurăm servicii de transport funerar internațional în vederea repatrierii cu mașini frigorifice, special autorizate. Pe toată durata transportului sunt respectate condițiile de păstrare a trupului neînsuflețit în sicriu special din lemn și sicriu de zinc.

Intocmire
acte

Rețeaua noastră de colaboratori ne permite să întocmim pentru dumneavoastră - în țara unde a avut loc decesul - toate actele necesare repatrierii. La cerere, vă putem asigura inclusiv serviciul de traducere și legalizare documente.

viber

Мы в Viber

+37378503503

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+37378503503

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.