Despre Companie

Compania Funerare.md a fost fondata in 2009, este specializata in prestarea serviciilor funerare si producerea monumentelor funerare pentru persoanele care cu grija respecta amintirea celor dragi.
Noi reusesim sa satisfacem cele mai exigente cerinte, si tot o data ne bazam pe responsabilitate fata de client si importanta calitatii produselor si serviciilor oferite.

In cadrul companiei Funerare.md isi desfasoara activitatea o echipa de designeri, sculptori in piatra, gravori, portretiști, gravori, artiști, designeri, instalatori, etc.
Fiecare din ei au o experiență mare, astfel încât fiecare dintre produsul nostru este un exemplu  ritual de clasă  înaltă.

 

Astazi Compania Funerare.md si-a cistigat increderea si reputatie solida in fata majoritatea clientilor si a primit multe recenzii si recomandari pozitive.

In teritoriul  R.Moldovei, compania Funerare.md, este una dintre cele mai bune companii datorita principiilor stabilite de munca:

  1. Dorintele fiecarui client sunt cele mai importante;
  2. Personalul este amabil si atent la detalii  cu o atitudine foarte respectuasa.
  3. O abordare integrata  in rezolvarea problemei: de la schita la instalare;
  4. Utilizarea materialelor in mod exceptional numai de calitate inalta.
  5. Performanta profesionala a serviciilor acordate, modele individuale in dependenta de dorinta clietului, infaptuim gravure de orice complexitate;
  6. Politica de preturi accesibilde si loiale in dependenta de bugetul clientului, care il deservim cu mare drag.

 

Experiența acumulată pe parcursul anilor și a sute de proiecte, permite echipei noastre  de specialiști să ofere soluții eficiente și calitative în cadrul companiei, care este deja recunoscută în domeniu.

Nu ezitați să vă adresați pentru consultanță în domeniu, orice solicitare va fi procesată de experții Funerare.md iar răspunsul va fi obținut în termen scurt.

Pentru orice neclaritate legată de produsele aflate pe site, aveți posibilitatea de a contacta suportul tehnic la numerele de telefon puse la dispoziție sau prin intermediul adresei de e-mail.


viber

Мы в Viber

+37378503503

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+37378503503

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.